8 november 2012

Update West-Vlinderen App

http://findwritingservice.com/blog/order-the-best-essay-for-you

Maak een wandel- of fietstocht in West-Vlaanderen

Er is een nieuwe update van de West-Vlinderen app. Deze update bevat een aantal bug fixes en verbeteringen. Daarnaast hebben we ook meldingen toegevoegd. Nu kan je bij elke opgeslagen route aangeven of je een melding wilt ontvangen als je in de buurt bent van een POI of interessante plek.

Meldingen zijn berichten die op je smartphone scherm komen als je in de buurt bent van een hotspot of hoogtepunt op je route. Om deze te activeren klik je op meldingen rechtsboven in elke route. Klik op de hotspots om ze aan- of uit te zetten. Er verschijnt een belletje naast deze die geselecteerd zijn. Je kan ze ook allemaal in 1 keer selecteren via de knop “Alles”. Op de homepage van de app kan je rechtsonderaan bij “Meldingen” zien voor welke hotspots en hoogtepunten je een melding hebt geactiveerd. Je kan deze hier ook allemaal afzetten via de knop “Stoppen”.

Update App West-Vlinderen Meldingen

Nieuwe versie en update van de App West-Vlinderen met meldingen voor POI’s en hotspots.

Daarnaast zijn er ook een pak nieuwe routes toegevoegd. Zie hieronder een kleine selectie per regio:

Brugse Ommeland:
De Grote Gordel – Lang FIETSROUTE 57.9KM
Deze fietsroute laat je kennismaken met de Groene Gordel Brugge. Je kan genieten van een mix van bossen, kasteellandschappen, kanalen, het historische Brugge en Damme en tal van pittoreske dorpjes. Je vertoeft in het hart van het Brugse Ommeland.

De Kust:
Wandelen langsheen de natuurpracht van De Panne WANDELROUTE 8.4KM
Wandelen in De Panne, met als hoogtepunt de ontdekking van de Romeinse vlakte.

Leiestreek:
Fietstocht Kanaal Roeselare-Leie uit Ooigem FIETSROUTE 44.5KM
Deze fietstocht met start in Ooigem brengt je langs de kunstwerken ter gelegenheid van 150 jaar Kanaal Roeselare-Leie. Je combineert cultuur met een fietstocht langs vlakke jaagpaden, die vaak autovrij zijn.

Sportieve Wandeltocht Spiere WANDELROUTE 11.3KM
Deze wandeltocht op het Land van Mortagne brengt je door Spiere-Helkijn. Onderweg kom je langs de Schelde, enkele mooie hoeves en tal van horecazaken. Honger of dorst zal je dus zeker niet hoeven te lijden!

Sportieve wandeltocht Bellegem WANDELROUTE 11KM
Tijdens deze tocht op het wandelnetwerk Land van Mortagne maak je kennis met enkele mooie panorama’s in de omgeving van Bellegem. Terug aangekomen op Bellegemplaats geniet je natuurlijk van een biertje van de lokale brouwerij Bockor in één van de vele cafés.

Westhoek:
Fietsen naar het vernieuwde In Flanders Fields Museum FIETSROUTE 40.6KM
Op deze tocht ga je op verkenning langs een stukje van de frontstreek (Ieper).

Fietsen vanuit Wervik naar Zonnebeke. FIETSROUTE 42.3KM
In het spoor van de Australische soldaten tijdens de Derde Slag bij Ieper (1917)

Fietsen door de natuur in Diksmuide FIETSROUTE 50.5KM
Fietsen langs de IJzer en enkele natuurgebieden in Diksmuide. Onderweg kun je even halt houden voor een hapje of drankje.