15 maart 2013

Iedereen Flandrien Camera App – Westtoer

Iedereen Flandrien Camera App

Met de foto applicatie “Iedereen Flandrien Cam” kan iedereen in een handomdraai omgetoverd worden tot Flandrien.

In 2013 is het precies een eeuw geleden dat de eerste Ronde van Vlaanderen werd gereden. Van meet af aan speelden zowel het Brugse Ommeland als de Leiestreek een belangrijke rol in deze klassieker. Met de slogan ‘Iedereen Flandrien’ plaatst Westtoer beide regio’s dit jaar voluit in de kijker.

Naar aanleiding van 100 jaar Ronde van Vlaanderen werden zes unieke fietsroutes uitgedokterd. Een gratis mobiele applicatie en de website www.iedereenflandrien.be tonen de routes in een interactief verhaal. En in een reeks bijzondere tentoonstellingen vertellen een hele reeks wielerhelden hun Ronde-ervaringen

In het kielzog van dit project lanceert Westtoer een nieuwe App “Iedereen Flandrien Cam” – De Foto applicatie heeft als doel het project Iedereen Flandrien in de kijker te zetten en online te verspreiden.

Iedereen Flandrien Camera App Wielertruitje

Iedereen Flandrien Camera App Wielertruitje

Met de foto applicatie “Iedereen Flandrien Cam” kan iedereen in een handomdraai omgetoverd worden tot Flandrien. Download de applicatie gratis op je smartphone en neem via de camera een foto van jezelf of een vriend(in). Kies vervolgens een iconisch truitje en petje uit de lijst. De magische filter van de app zorgt ervoor dat je vereeuwigd wordt als Flandrien. Je kan je foto nadien delen via Social Media zoals Facebook, Twitter, Flickr en Instagram (hashtag #IedereenFlandrien). Stuur je foto naar de hall of fame op www.iedereenflandrien.be en bewonder jezelf of vriend(in) tussen alle andere Flandrien foto’s.

De App is vanaf 12/03/2013 gratis beschikbaar via

Apple Store

Google Play Store

Iedereen Flandrien Cam iPhone Download

 

Met dank aan WieMu Roeselare voor de iconische truitjes en wijze input
De app werd ontwikkeld door FlowPilots

Algemene Website: www.iedereenflandrien.be
Facebook Pagina: www.facebook.com/iedereenflandrien
Hashtag: #IedereenFlandrien