23 april 2014

Maak je eigen TV Spot

westvlinderen banner videocampagne

Vanaf eind april zendt Westtoer 20 weken lang tv-spotjes uit op de regionale televisiezender Focus & WTV. De spots worden gemaakt met foto’s die door kijkers genomen worden tijdens fiets- en wandeltochten in West-Vlaanderen. 

Met de nieuwe versie van West-Vlinderen kan je onderweg foto’s nemen die de app omzet in een echte tv-spot. Alle spotjes zullen op www.west-vlinderen.be komen en kunnen via Social Media verder gedeeld worden. Wekelijks kiezen we de mooiste spot uit, dit 20 weken lang! Op donderdag en vrijdag wordt de winnaar uitgezonden op Focus & WTV, met vermelding van de inzender en de locatie.

Elke deelnemer krijgt bovendien 1 maand gratis VAB-Fietsbijstand.

West-Vlinderen is gratis beschikbaar voor iPhone en Android. Wie geen smartphone bezit, kan z’n eigen spotje ook maken via de website www.west-vlinderen.be.

West-Vlinderen?

Met de gratis mobiele applicatie ‘West-Vlinderen’, of via de website www.west-vlinderen.be kan je fiets- en wandelroutes op maat maken. Op basis van je voorkeur (fietsen of wandelen, waar vertrekken,…) suggereert de applicatie een route met leuke adressen en weetjes voor onderweg.