Hoe werkt het?

Download de smartphone app

De West-Vlinderen app weet dankzij de gps van je smartphone waar je je bevindt en kan je meteen een route op maat voorstellen. Aan de hand van knooppuntnummers fladder je vervolgens van de ene naar de andere locatie. Een tik op het scherm volstaat om er alles over te vernemen. Voldoet de route niet aan je wensen, dan schud je even met je toestel voor een nieuwe suggestie.

Gebruik deze website

Je kan ook hier op deze website een nieuwe wandel- of fietstocht uitkiezen. Net zoals op de app kan je vooraf bepalen waar je tocht aan moet beantwoorden. Zodra je een traject hebt uitgetekend, kan je de kaart en de knooppunten die je wil volgen afprinten. Of je kan de unieke code naar je smartphone doorsturen. En delen met je vrienden uiteraard.

Volg een West-Vlinder via de Unieke Code

West-Vlinderaars laten sporen na . Elke route die ze uittekenen, kan ook jij volgen. Ofwel sturen ze jou via Twitter of Facebook de unieke code door ofwel fladder je door de lijst die op de app of op deze website wordt bewaard.

Heb je ergens een unieke code voor een route gevonden? Er zijn 3 mogelijkheden om deze route te bekijken:
Routecode

1. Geef de code in op het zoekscherm op de website

2. Download de West-Vlinderen app voor Android of iPhone en geef bij het opstartscherm de code in.

3. Kopieer de code (bv. PYygM) achteraan in de URL net na “detail/” : https://west-vlinderen.be/routes/detail/PYygM/
Das Hornetsecurity Security Lab beobachtete besonders im Laufe des vergangenen Jahres eine wachsende Anzahl an eingehenden E-Mails mit schadhaften Anhängen sowie verdeckten besuchen Sie diese Seite oder manipulierten Links..