Wandelroute 7.3km

Wandelen door en rond de haven van Oostende.

Wandelen door en rond de haven van Oostende. De kids vinden het veerbootje zeker en vast een beloning waard op het einde van de tocht. Maar ook het zicht op zee kan zeker en vast bekoren!

Route naar het startpunt:

 • 64 Knooppunt 64 Volg de borden naar knooppunt 60
 • 60 Knooppunt 60 Volg de borden naar knooppunt 59
 • 59 Knooppunt 59 Volg de borden naar knooppunt 62
 • Zeilschool Marine Oostende De Zeilschool van de Marine heeft een jarenlange traditie in het opleiden van militairen die zich geroepen voelen tot het beoefenen van de zeil- en surfsport. Het aanbod van cursussen is zeer uiteenlopend: van beginners tot gevorderden, van 'A-breveter' tot 'Initiator'. Op een dynamische en sfeervolle manier proberen wij u wegwijs te maken in de zeil- en surfsport. https://www.mil.be/nl/marine  |  +32 59 56 36 38
  8400 Oostende
 • Twins Club Twins Club is omgeven door duinen, strand en zee. Home spot voor surfers, windsurfers, kiters en cat-zeilers. Een authentieke sfeer en ambiance die stimuleren om zelf eens het wetsuit in te stappen. Blijf moedig en surf naar de juiste informatie van deze strandclub. Verwen jezelf en ontdek nieuwe kicks. Hou van zon, wind en golven. Welkom in the surf-way-of-life. http://www.twinsclub.be  |  +32 59 33 07 97
  Driftweg 69  |  8450 Bredene
 • 62 Knooppunt 62 Volg de borden naar knooppunt 63
 • 63 Knooppunt 63 Volg de borden naar knooppunt 64
 • 64 Knooppunt 64 U heeft het einde van uw route bereikt.

Help - hoe werkt het?

Download de smartphone app

De West-Vlinderen app weet dankzij de gps van je smartphone waar je je bevindt en kan je meteen een route op maat voorstellen. Aan de hand van knooppuntnummers fladder je vervolgens van de ene naar de andere locatie. Een tik op het scherm volstaat om er alles over te vernemen. Voldoet de route niet aan je wensen, dan schud je even met je toestel voor een nieuwe suggestie.

Gebruik deze website

Je kan ook hier op deze website een nieuwe wandel- of fietstocht uitkiezen. Net zoals op de app kan je vooraf bepalen waar je tocht aan moet beantwoorden. Zodra je een traject hebt uitgetekend, kan je de kaart en de knooppunten die je wil volgen afprinten . Of je kan de unieke code naar je smartphone doorsturen. En delen met je vrienden uiteraard.

Volg een West-Vlinder via de Unieke Code

West-Vlinderaars laten sporen na. Elke route die ze uittekenen, kan ook jij volgen. Ofwel sturen ze jou via Twitter of Facebook de unieke code door ofwel fladder je door de lijst die op de app of op deze website wordt bewaard. Heb je ergens een unieke code voor een route gevonden? Er zijn 3 mogelijkheden om deze route te bekijken: Routecode 1. Geef de code in op het zoekscherm op de website 2. Download de West-Vlinderen app voor Android of iPhone en geef bij het opstartscherm de code in. 3. Kopieer de code (bv. PYygM) achteraan in de URL net na "detail/" : https://west-vlinderen.be/routes/detail/PYygM/ Make https://dissertationowl.com/ a list of the projects that are most important to you.

×